Afișez toate cele 4 rezultate

Fereastra Aluplast 70

Fereastra Aluplast 70 pe sistemul IDEAL 4000 este realizata cu 5-6 camere de izolare termica cu 2 garnituri de bataie si o adancime constructiva de 70-85 mm, valori de izolare termica foarte bune si indeplinesc inca de acum standardele viitorului.
Sistemele de ferestre din PVC Decomex imbina cea mai moderna tehnica a ferestrelor cu un confort de locuit sporit si garanteaza satisfactia pe termen lung. IDEAL 4000 ofera sinteza perfecta de tehnologie inovativa a ferestrelor si bucurie de a trai.

Fereastra Aluplast 85

Fereastra Finestral pe sistemul Ideal 8000 este o nouă propunere a companiei FINESTRAL, în care un accent deosebit este pus pe reducerea parametrilor termici şi fonici. Acest lucru a fost posibil datorită măririi adâncimii constructive a profilului până la 85 mm, a sporirii numărului de camere ale profilului PVC şi a celor trei garnituri. Prin folosirea pachetului de sticla TRIPAN acest sistem oferă posibilitatea realizarii unei ferestre recomandata constructiilor din clasa energetica

Fereastra Extruplast 60

Extruplast 60  se încadreaza în categoria sistemelor de profile clasa A – este un profil cu  4 camere de izolare termica, cu peretii exteriori de 3mm si cu o latime de 60mm pentru ca însumeaza caracteristici de izolare termica, fonica sau estetice superioare.

1. Având aceeasi constructie a faltului, rezulta frezari identice la toc, cercevea si montant;

2. Garniturile speciale confera o etansare optima;

3. Acelasi profil de armare pentru toc si cercevea;

4. Profil de armare (otel zincat) cu o grosime de minim 1,5 mm;

5. Canale pentru clipsarea baghetei;

6. Se poate monta geam cu grosimi între 4 si 24mm (protectie fonica, geam anti-efractie, etc.);

7. Faltul neted si înclinat atât la toc cât si la cercevea asigura un drenaj mai bun si este usor de curãtat.

Fereastra Extruplast 70

Extruplast 70  este o serie de profile Clasa A. Avînd 6 camere de izolare termica, pereti exteriori de 3mm si o adâncime constructiva de 70mm, ofera un nivel înalt de protectie termica si fonica, plus un aspect estetic.

Avantaje

Profilele cu 6 camere prezinta valori înalte de protectie termica si fonica. Conturul bine definit si conceptul functional fac din Extruplast 70 un profil foarte usor de integrat în proiectele arhitecturale, indiferent de tipul cladirii.

  • Folosind aditivi pe baza de CaZn, nu contine plumb, fiind 100% ecologic;
  • Coeficient de transfer termic de 1.1 W/m2K;
  • Având 2 garnituri incluse, asigura garantia ca locuinta dvs. va fi tinuta departe de murdarie, praf, precipitatii;
  • Bagheta de geamuri moderne si decorative potrivite oricaror tipuri de decoratiuni;
  • Prin sistemele de profile de 70 mm cu 6 camere se asigura cea mai economica izolare termica în conditii climaterice dificile;
  • Având un aspect estetic si un alb pur si stralucitor, este o alegere excelenta pentru orice locatie;
  • Structura conceputa asigura masuri superioare de siguranta antiefractie;
  • Datorita suprafetelor curate si stralucitoare se curata foarte usor, iar cu aportul substantelor antistatice praful este redus la minim;
  • Pentru ca dvs. sa beneficiati un timp cât mai îndelungat de usi si ferestre, tehnologia de ultima ora si aditivii din Germania ofera garantia calitatii.